Odoberajte nás

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Najlepšie články

22 okt 2020

-

„Mňam“ bravčovinka s ryžou: Táto dobrota je hotová raz-dva a naje sa celá rodina!
Hlavné jedlá

„Mňam“ bravčovinka s ryžou: Táto dobrota je hotová raz-dva a naje sa celá rodina! 

Čo dnes na obed?  To je asi otázka každej ženy, rýchlo, dobre, zdravo…

Takže ideme na to dobre,najprv potrebné ingrediencie.

Keď je to bravčovinka, samozrejme potrebujeme :

bravčové mäso asi tak 1 kg/ak máte veľkých jedákov môžete mať aj viac/..
1 Pl lyžicu oleja, použila som olivový, nič sa nestane keď dáte
rastlinný,
1 ks cibuľa,
1 strúčik cesnaku,
podľa chuti koreniny – vegeta, ml. červená paprika, ml,korenie 1-2 káv.
lyžičky horčice, na špičku lyžičky kurkumy, a soľ podľa chuti.
Podľa potreby voda.

Dúfam, že je to všetko a v tej rýchlosti som nezabudla na nič, takže ideme konečne variť..

Konečne si zoberieme panvicu alebo hrniec. Nalejeme olej, a pridáme
vopred nakrájanú cibuľu,kto chce ako a ako komu chutí,veľké či menšie
kúsky, osmažíme krásne do zlatova.

Kým sa nám cibuľka smaží, ktorú sem tam pomiešame, aby nám nezískala
farbu uhlíkov, nakrájame si mäso, či už na kocky alebo rezančeky,to
nechám na vás.. Takto pripravené mäsko, hodíme na krásne upraženú
cibuľku, pridáme pretlačený cesnak , horčicu a tiež šup s koreninami,
premiešame a necháme prikryté podusiť až sa mäsko zapotí a pustí šťavu.
Samozrejme v ingrendienciach máme aj vodu. Na čo nám je?
Môže byť aj na ovlaženie jazyka,… ale to by padlo radšej nejaké dobré
vínko, nie?…)

Takže mäsko treba aj počas dusenia trocha podliať,aby nezmenilo farbu na
čierno, nie však veľa,ale s mierou… A pomaly bude už aj hotové. čo k
nemu dať ako prílohu?….Čo máme doma, ryža, zemiaky a aby to bolo
trocha aj farebné, pridáme na pare dusenú zeleninku.
To bola ,ale rýchlovka, že?

A samozrejme aj dobrota, pre mlsné jazýčky.
Ja Vám už môžem len popriať „Dobrú chuť“

Related posts