Odoberajte nás

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Najlepšie články

22 okt 2020

-

Voňavé rebierka na pive s cibuľkou pečené v rúre: Jemné, šťavnaté a po tomto mäsku si budete oblizovať všetky prsty!
Hlavné jedlá

Voňavé rebierka na pive s cibuľkou pečené v rúre: Jemné, šťavnaté a po tomto mäsku si budete oblizovať všetky prsty! 

Tieto rebierka sú veľmi chutné, jemné a šťavnaté. Najlepšie grilovať ich vonku, ale keď sa nedá tak sa nedá. Pripravíme ich doma v rúre!

 

Potrebujeme:

1 kg bravčových rebier

1 pohár piva

1 PL rastlinného oleja

soľ, korenie podľa chuti

1 PL horčice

1 cibuľu

 

Postup:

1. Rebierka si umyjeme, osušíme papierovými utierkami a nakrájame na menšie porcie.

2. Cibuľu si očistíme, nakrájame na polovičné krúžky a pridáme k rebrám.

3. Osolíme, okoreníme, rebrá potrieme horčicou, zalejeme pivom a dobre premiešame.

4. Mäso prikryjeme a necháme takto v chladničke stáť asi 1 – 2 hodiny.

5. Po uplynutí tejto doby vložíme pekáč s rebrami do rúry predhriatej na 200 °C a pečieme do mäkka.

Prajeme dobrú chuť!

TIP: Ak sa rozhodnete pripraviť tieto rebrá na grile, pravidelne ich podlievajte pivom – vďaka tomu bude mäso oveľa šťavnatejšie a aromatickejšie.

Ak máte radi kontrastnú chuť, pridajte do marinády trochu medu pre bohatú arómu a chuť. Takto môžete upiecť nielen rebrá, ale aj akékoľvek iné mäso – kuracie stehná, krídla, bravčové plátky atď. Chutí výborne pečené v rúre, aj na grile.

 

zdroj: souspark.ru

Related posts